Prodej byty 3+kk, 147 m2 - Praha - Staré Město

Cena: 25 000 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 107 675 Kč měsíčně
Druh: byt 3+kk
Typ: prodej
Okres: Praha 1
Lokalita: Praha
Ulice: Dlouhá 727/39
PENB: G
Aktualizace: 18.09.2024 10:02
Číslo zakázky: 63688
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Patro: 4
Postaveno z: cihla
Uvažujete o bydlení v samém srdci Prahy? Nebo hledáte ideální investiční příležitost v oblasti krátkodobého ubytování?

Tak právě Vám si dovolujeme ve výhradním zastoupení majitele nabídnout stylový byt 3+kk o celkové ploše 147m2 v prestižním projektu Palác. Koupě tohoto světlého a prostorného bytu ve čtvrtém patře historického domu může být vaším prvním krokem k novému životu nebo podnikání v centru Prahy.

Díky orientaci na jihovýchod bude váš nový domov prozářený světlem po celý den. Vysoké stropy a elegantní dvoukřídlé dveře vytvoří vzdušný prostor s možností libovolného uspořádání nábytku ve vašem novém domově. Byt nabízí dvě oddělené místnosti, z nichž jednu můžete proměnit v pohodlnou pracovnu nebo luxusní pokoj pro hosty. Moderní koupelna s vanou i sprchovým koutem vám poskytne prostor pro relaxaci, zatímco samostatná toaleta a praktická technická místnost s připravenými přípojkami pro vaši pračku a sušičku vám usnadní každodenní život. A co říkáte na prostornou halu plnou úložného prostoru? Splněný sen pro každého, kdo miluje pořádek a dostatek místa.

Tento byt vás ohromí i svým jedinečným interiérem - travertinové obklady, masivní dřevěné podlahy a originální dveře vytvářejí neobyčejnou atmosféru. Dřevěná špaletová okna s mosaznými kličkami a nádherné štukové ozdoby vám připomenou pravou eleganci staré Prahy.

A lokalita? To je možná to nejlepší! Palác Dlouhá se nachází v samotném srdci Prahy, jen pár kroků od historických památek, obchodních center Palladium a Kotva, a samozřejmě skvělých restaurací a podniků. Blízkost metra (linka B – Náměstí Republiky) a tramvajové zastávky (Dlouhá třída) vám zajistí perfektní dopravní dostupnost po celé Praze.

Pokud vás tato luxusní nemovitost oslovila, přijďte se sami přesvědčit na prohlídku a objevte její jedinečné kouzlo.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 9 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop